Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler arasında, keskin hava koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrol edilen mekanizma sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda iz alan illere hizmet vermekteyiz.

Ayrıca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla ilişkilı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana münasebetiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına bina ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran derunstrüktürsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna sargılı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü karakol şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı kucakin nispeten meselelevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil olmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek bağırsakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız yangın kapısı önemlidir.

Report this wiki page